Naast de gebruikelijke voordelen voor leden, zoals het clubblad en korting op deelname aan evenementen, is er een aantal bedrijven die leden van de Mini Seven Club Nederland een interessante korting aanbiedt. Zie hieronder voor meer informatie.

De kortingscodes vind je achterin ons clubblad, de Seven, in de rubriek Speciaal voor leden. 

Shirts en truien te koop

T-shirs en truien

Onze leden vroegen regelmatig of wij ook truien of T-shirts hadden en dan moesten we nee verkopen. Het ontbrak ons namelijk aan mensen die het konden regelen en een grote voorraad inslaan is ook niet handig. Voor deze uitdagingen hebben we nu een oplossing gevonden. CrewWear gaat het hele logistieke proces verzorgen. 

Je kunt jouw keuze doorgeven via www.crewwear.nl/shop. Zij incasseren de betaling, maken je T-shirt en/of trui en sturen het naar je op. 

Het assortiment bestaat op dit moment uit vier kleuren, wit, zwart, blauw en grijs. En zes maten van S t/m XXXL. De prijs voor een T-shirt begint bij 25 euro en voor een trui bij 40 euro. Leden krijgen 10% korting.  

Zien we jou straks ook in onze clubkleding?

MINI-horloges

The Hands of Time heeft een mooie collectie MINI-horloges en als lid krijg jij daar 10% korting op. Je vind de hele collectie op www.thehandsoftime.nl/mini. Om de korting te krijgen gebruik je promotiecode MSCN

Great British Cars Magazine

Onafhankelijke magazine voor de liefhebber van Britse auto's, zowel klassiek als modern!
Speciaal voor de leden van de Mini Seven Club Nederland voor 25 i.p.v. 35 euro (België 36 i.p.v. 46 euro). 


Gebruik maken van deze aanbiedingen?

In de rubriek 'Speciaal voor leden' in de Seven, ons clubblad, vind je alle informatie.