Ben jij er ook bij?

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Tussen 7 en 14 februari kun je weer lekker virtueel toeren en er is ook nog een clubavond gepland op 9 februari. Dat wordt dus weer een goede week in het teken van de leukste auto van de wereld, de Mini.

Mini's@Home

Minisathome uitnodigingTijs organiseert de gezellige clubavonden in Rotterdam maar dat kan al sinds oktober niet, dus begon hij het kletsen over Mini's nu wel echt te missen. En daarom zorgt hij er op 9 februari voor dat we online bij elkaar kunnen komen. Ook nu staat de avond in het teken van kijken naar Mini's en erover praten. Om mee te doen heb je de link naar de meeting nodig, dus meld je nu aan via dit formulier. Dan stuurt hij je op tijd de inloggegevens.

Brabantse Winterrit

Virtuele Brabantse Winterrit, Waar gaan we heen?

Normaal gesproken is de Brabantse Winterrit altijd in, je raad het al, Brabant. Maar deze keer hebben de uitzetters bedacht dat we met onze Mini in het vliegtuig stappen en ook ergens anders gaan toeren. Ze willen ons alleen nog niet vertellen waar we dan heen gaan. Dat geheim verklappen ze alleen aan de mensen die zich aanmelden voor deze rit. Dus meld je nu aan via dit formulier. Dan krijg je op 6 februari alle informatie die je nodig hebt zodat je tussen 7 en 14 februari op reis kunt.

Wij hebben er zin en en hopen jullie bij een of beide events te zien.