Ingediend door Natascha op wo, 17-11-2021 14:55
Berichttekst

Uitnodiging online Mini Clubdag

Soms kan je het beste gaan omdenken. Waarom zouden wij, als organisatie, ons laten tegenhouden door een evenement dat live niet kan terwijl je er ook een online feest van kan maken? En met die gedachte in het achterhoofd zijn we de laatste dagen druk bezig om een programma in elkaar te zetten. Een deel hiervan staat al in het Facebookevent en er volgt meer. Ideeën genoeg, en nu is het uitzoeken hoeveel we ervan kunnen realiseren. Inmiddels is Tijs, de organisator van de clubavond in Rotterdam, ook aangeschoven bij ons team. Hij zorgt dat we straks een goed platform hebben voor de online meeting.

Wat is er verder al bekend?

  •  Er komt een verkiezing van mooiste Mini van de dag, de Seven Spetter. Als je lid bent van onze Facebookpagina of Facebookgroep kun je daar een foto van je Mini in zetten. Ben je dat niet? Mail hem dan naar events en wij zorgen dat de foto erbij komt te staan.
  • Er komt een kleur- en tekenwedstrijd
  • Er komt een markt waar je onderdelen en Mini-gerelateerde artikelen kunt kopen
  • Je kunt zelf foto’s of filmpjes plaatsen van dingen die je bij vorige clubdagen hebt meegemaakt
  • Vanaf 15:00 uur is er een online meeting, geen teams maar via wonder.me waarbij je rond kunt lopen over het terrein. Je kunt meedoen via je Google Chrome of Microsoft Edge op je PC. Klik daarvoor op deze link.
  • En om 15:30 uur is in de online meeting de prijsuitreiking van de Seven Spetter verkiezing en de kleur- en tekenwedstrijd.

Zien we je zondag 21 november?

Hartelijke groeten,

Natascha, Sharon, Esther en Tijs

PS. Helaas ondersteunt onze website het makkelijk plaatsen van foto's niet en dus hebben we voor dit evenement gekozen voor Facebook. De link naar de online meeting zullen we wel op de website zetten, dus hier kunt je sowieso aan meedoen.