Ingediend door Natascha op di, 19-10-2021 14:52
Berichttekst

sfeerfoto tijdens rit met twee Classics en een New MiniNa een lange tijd weinig tot geen live evenementen gaan we er weer voor. Vanaf november staan er een hoop leuke dingen op de planning en we hopen dat jij erbij bent.

Wat is er allemaal te doen?

  • Op 6 en 7 november is er een tentoonstelling met 50 diverse Mini’s en een oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen.
  • Dinsdagavond 9 november is er weer een clubavond voor alle Miniliefhebbers in Rotterdam.
  • Op zondag 14 november, kun je lekker met je Mini toeren bij de Achterhoekrit. Let goed op als je de routebeschrijving leest. je komt altijd bij de finish terecht, de vraag is alleen hoeveel punten je onderweg verdiend hebt.
  • En dan is het op zondag 21 november eindelijk weer zover De Nederlandse Mini Clubdag. Iedereen die in een Mini rijdt, of ze leuk vindt is van harte welkom. Dus kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. En neem je boodschappenlijstje mee zodat je de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden kunt kopen. Of snuffel bij de standjes en kofferbakverkopers rond voor leuke Mini-hebbedingetjes. De toegang is gratis.
  • Hou jij niet alleen van Mini’s maar ook van andere oldtimers? Dan mag je Eelde Classics op 27 en 28 november niet missen. We hebben daar een supermooie clubstand met Mini’s staan. Kom je gezellig langs?
  • Op donderdagavond 9 december is er weer een clubavond in Enschede
  • En op zondag 12 december is de LifLaf-rit. Bij deze rit kun je inhalen wat je dit jaar hebt moeten missen, hij bestaat namelijk uit verschillende puzzelsystemen.
  • Dinsdag 14 december is dan alweer het laatste evenement van 2021, de clubavond in Rotterdam.

Onze vrijwilligers zijn druk bezig met de organisatie en ontvangen je graag bij een of meerdere evenementen.

PS1: de DoDa-rit op 30/10 gaat helaas niet door.

PS2: Voor alle evenementen is het nodig je vooraf aan te melden, Kijk bij het evenement van jouw keuze voor het inschrijfformulier en alle bijzonderheden.