Ingediend door Natascha op di, 14-12-2021 13:07
Berichttekst

voorpagina Seven 6 2021

De laatste Seven van 2021 en ook de laatste editie met Marloes als hoofdredacteur is uit. In deze editie gaan we verder met de terugblik op de stuurvaardigheidsgeschiedenis en ook de voortgang in het ontstaan van de New MINI, beide geschreven door oud-redacteur Joop Groos. Daarnaast zijn er verhalen van Henk, Saco, Jan, Maaike, Peggy en de moeder van Esther! En er staan lekker veel foto’s in van de Mini-tentoonstelling in het Autotron begin november, een van de weinige evenementen die live door konden gaan.

Voor de covers van de Sevens in 2022 zijn we nog op zoek naar mooie foto’s. Dus heb jij een mooie foto van jouw Mini? Of van die van iemand anders? Stuur deze dan in. Is het niet jouw Mini? Dan vraag je vanzelfsprekend eerst de eigenaar toestemming voor gebruik. Zet ook je lidmaatschapsnummer in je mail en vertel erbij wat deze foto zo bijzonder maakt.

We wensen je veel leesplezier. 

We lezen in de volgende editie graag jouw verhaal en jouw foto's. Heb jij wat leuks voor ons? Stuur het dan voor 9 januari naar Amy via redactie@minisevenclub.nl

Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe. Bijkomend voordeel is dat je je contributie pas in januari hoeft te betalen, de laatste maanden van dit jaar krijg je namelijk gratis.