Seven 2, 2022

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 2 2022

Is het jullie opgevallen dat er strepen en vlekken stonden in het vorige clubblad? De drukker vertelde dat er tijdens het inpakken een wieltje te strak stond afgesteld. Laten we hopen dat deze editie wel schoon bij jullie aankomt. En niet alleen schoon, maar ook met het jaarlijkse presentje! Op pagina 12 lezen jullie daar meer over.

Verder lees je in dit clubblad over de ontwikkelingen van de electric MINI en schrijft Joop al weer zijn (voorlopig) laatste stukje over de New MINI. We kijken terug in oude clubbladen en hebben een zeer speciale Mini op bezoek. Gitty is op bezoek gegaan bij oud voorzitter Han Bijsterbosch en we maken kennis met een nieuw lid van de club. Ook hebben we weer verslagen van ritten. Deze keer van de Achterhoekrit van vorig jaar en de Oud- en Nieuwrit. Op pagina 22 en 23 staat een bijzonder verhaal waar ik, toen ik het de eerste keer las, even een traantje van moest wegpinken. Er is ruimte voor alle soorten verhalen in de Seven, zo ook in deze. Tot slot neemt Herbert ons mee achter de schermen van een reclamefilmpje.

Veel leesplezier!
Amy

Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe. 

Ps. De kopijsluiting voor Seven 5 van 2022 is op 18 september. Mail snel je verhalen en foto's mailen naar redactie@minisevenclub.nl