Zondag 25 september, Eindelijk weer een echte Nederlandse Mini Clubdag

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Aanstaande zondag over een week, 25 september, organiseren wij weer een onvervalste MIni Clubdag. Een gezellige dag voor alle Miniliefhebbers. Weer in Hoevelaken, dus lekker centraal in Nederland en weer op het Expo terrein aan de Koninginneweg 1.
 
Er zullen weer heel wat mooie en bijzondere Mini's en MINI's te bewonderen zijn. Dus het echte ouderwetse Mini's-kijken en bekritiseren blijft een belangrijk onderdeel van deze dag! 

En, natuurlijk ook weer, de Stuurvaardigheid. Ook voor New MINI's! Laten zien hoe goed jij je autootje onder contrôle hebt en dan even lekker knallen over het door ons uitgezette parcours.

En vergeet je kleppendekselracer niet zodat je mee kunt doen met de races. 

Natuurlijk zijn ook de kofferbakverkopers en handelaren weer van de partij en bieden die je de mogelijkheid om juist dat ene modelletje of dingetje of onderdeel, dat je eigenlijk al jaren wilde hebben, nu wel aan te schaffen.

Alle Miniliefhebbers, met en zonder Mini, lid of geen lid van Mini Seven Club Nederland zijn van harte welkom. Meer weten? Kijk dan op deze eventpagina

De Nederlandse Mini Clubdag; een prima gelegenheid om er samen met je vriend, vriendin of met je hele gezin, een leuk dagje uit van maken.

Graag tot ziens in Hoevelaken

Uitnodiging Nederlandse Mini Clubdag