Datum
-
Korte omschrijving
Ook dit jaar nodigen we al onze leden uit om, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering, mee te doen aan onze Voorjaarsrit. Deze keer is de rit omgedoopt tot Amersfoortse Keienrit want hij voert je langs de mooiste plekjes van Amersfoort en omstreken. Omdat we redelijk centraal in Nederland zitten hopen we op veel leden die meedoen met de rit en de aansluitende Algemene Ledenvergadering. Zien we jou op 22 maart?

Ook dit jaar nodigen we al onze leden uit om, voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering, mee te doen aan onze Voorjaarsrit. Deze keer is de rit omgedoopt tot Amersfoortse Keienrit want hij voert je langs de mooiste plekjes van Amersfoort en omstreken. 

Omdat we redelijk centraal in Nederland zitten hopen we op veel leden die meedoen met de rit en de aansluitende Algemene Ledenvergadering.

Zien we jou op 22 maart?

 

Meer informatie over deze toertocht:

Inschrijving: De starttafel is vanaf 11:30 uur geopend en de start van de toertocht is om 12:00 uur. 

Lengte van de rit:  De route is ongeveer 60 km. Er is onderweg tijd voldoende om te stoppen en van de omgeving te genieten. 

Start- en finishlocatie: Cafe de Plank, Coelhorsterweg 21, 3828 PA  Hoogland, Tel.: 033-4801233

Inschrijfgeld: Leden van de Mini Seven Club Nederland doen gratis mee. (per lidmaatschapsnummer 1 equipe). NIet leden, wel Minirijders, Classic of New, betalen € 5,00 per equipe.

Meer informatie: Neem contact op met Joop Groos via joop.groos@minisevenclub.nl of tel 06-54942581.

Wij nodigen alle leden uit om aansluitend aan deze toertocht mee te doen met de Algemene Ledenvergadering. Kijk op deze pagina voor de agenda en meer informatie.