Datum
-

Dit weekend is er een grote oldtimerbeurs in Rosmalen en in de museumzaal naast de beurs komt een grote tentoonstelling met ongeveer 60 Mini's, Mini's uit alle bouwjaren met een grote diversiteit aan modellen. In de prijs van jouw kaartje zit dus dubbel plezier, een bezoek aan onze mooie tentoonstelling en de onderdelen en klassiekerbeurs in de andere zaal.

Meer informatie over de beurs en de tentoonstelling vind je op de site van Autotron Classics. En je kunt via deze link je toegangskaarten bestellen. 

Mini's gezocht

Update 29 oktober: Er kunnen geen Mini's meer worden aangemeld voor op de tentoonstelling. We hebben ruim 50 Mini's met een mooie variatie van modellen. We hopen dat jullie allemaal langs komen. 

Voor de tentoonstelling hebben we nu bijna 50 verschillende Mini's uit diverse bouwjaren en verschillende modellen. Er is nog plek voor ongeveer 10 extra Min's dus mag die van jou een weekendje in Rosmalen logeren en vind hij het leuk om dan in het middelpunt van de belangstelling te staan? Meld hem dan nu aan met onderstaand formulier.  

Hou er wel rekening mee dat je je Mini al op vrijdag 5 november moet brengen en hem pas na afloop van de beurs kunt ophalen. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via events@minisevenclub.nl

Locatie

Reacties

RE: Mini-tentoonstelling (NB)

Iemand interesse in het deel van overdekt transport van en naar Autotron? Dan kunnen we dit combineren. 

RE: Mini-tentoonstelling (NB)

 

Hallo, gaat het evenement wel door?  en krijgen we als mini seven club NL lid korting nu de tentoonstelling van Mini er is!?

 

het is een zoektocht naar info en tickets...

 

autotron site....

https://www.autotron.nl/evenement/autotron-classics/   

dus naar deze site...

https://oldtimerproducties.nl/   bij nieuws is het oud nieuws  beurs 2019

https://oldtimerproducties.nl/kaartverkoop/  

Tickets voor de beurs in November 2021 zijn vanaf oktober beschikbaar online.  OHJA!?

https://oldtimerproducties.nl/#

Vind het maar een beetje vaag allemaal zo !?

Ik weet het jullie als MSCN bestuur kunnen er ook niets aan doen maar misschien dat jullie meer weten? en over de eventuele korting  ;-)

 

 

 

RE: Mini-tentoonstelling (NB)

Hoi Ron,

De info hierboven is ondertussen bijgewerkt met de juiste link naar de ticketshop, https://ticketsclassics.autotron.nl/nl-NL/tickets

De leden die hun Mini hier neer zetten hebben er zin in. Kom je kijken?

Groet,

Natascha