Datum
-
Korte omschrijving

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken worden van harte uitgenodigd voor deze dag voor Miniliefhebbers. Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeen op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. En show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis. En dit is nog niet alles, we zijn nog druk bezig om andere activiteiten uit te werken dus hou dit topic in de gaten voor meer informatie. Wij zijn druk bezig met de organisatie van deze dag. Wil jij hier ook bij betrokken zijn? En met de door jou georganiseerde activiteit andere Miniliefhebbers een leuke lag bezorgen? Meld je dan nu aan bij Natascha.

uitnodiging Mini Clubdag 24 april 2022Alle Minirijders uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze clubdag voor Miniliefhebbers.

Heb jij een Mini uit 1959 of 2021? Of van een bouwjaar daartussenin? Kom dan kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij onder anderen een van de aanwezige handelaren of kofferbakverkopers. 
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag.
  • Kleppendeksel races.
  • Stuurvaardigheid voor Classic en New Mini's. Hoe goed heb jij je Mini onder controle?
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's.
  • Een deel van de activiteiten zal binnen plaatsvinden zodat we niet afhankelijk zijn van het weer.

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. 

Miniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

Info voor verkopers

Vooraf aanmelden is nodig zodat wij een goede terreinindeling kunnen maken.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met het organisatieteam, Esther, Sharon en Natascha via events@minisevenclub.nl. 
Delen van deze meeting op jouw eigen pagina om het deze dag bij zoveel mogelijk Minirijders onder de aandacht te brengen wordt zeer gewaardeerd.  

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

Locatie