Datum
-

In plaats van de laatste puzzelrit van 2021 deze keer de eerst rit van 2022 waarbij niet alleen de Mini's die het hele jaar doorrijden mee kunnen doen, maar ook degenen die in de winter de weg niet op mochten. De rit is een goede voorbereiding op het seizoen want de route bestaat uit verschillende routesystemen, vandaar de naam LifLaf-rit.

Het is alweer het 7e keer dat Bram en Arjen deze rit uitzetten in het altijd mooie West Brabantse landschap.. We gaan weer rijden in de omgeving rondom Etten-Leur/Hoeven/Sprundel. Net als de vorige edities bestaat de rit uit drie verschillende routesystemen. Welke? Dat hoor je op de startlocatie.

Meer info

  • De voorinschrijving is gesloten. Er zijn nog een paar plekjes open dus je kunt ter plekke nog inschrijven. Zorg dat je er dan tussen 11:00 - 11:45 bent. 
  • Het deelnamegeld voor leden van de Mini Seven Club Nederland is € 7,50 per Mini. Voor niet-leden, wel Minirijders is het € 15,00 per Mini.
  • Locatie: 't Strooienhuis, Hoevenseweg 48, 4874 LW, Etten-Leur
    Starttafel open om 11:00
  • Met de startlocatie zijn weer goede afspraken gemaakt als het gaat om beschikbare versnaperingen.
  • Sinds kort zijn er bijna geen coronamaatregelen meer. Wel vragen we je om rekening te houden met de kwetsbare leden van onze club zodat zij ook zonder zorgen mee kunnen doen.

Wil je meer weten dan kun je altijd contact opnemen met Bram Schellekens, tel: 06-1308134, of Arjen Bakker, tel: 06-51473493

 

Reacties

RE: LifLaf-rit (NB)

Is op 6 maart nog steeds een toegangsbewijs nodig om deel te kunnen nemen?

Volgens de maatregelen vanuit de overheid niet, maar weet niet hoe de eigenaar daar over denkt.

RE: LifLaf-rit (NB)

Hi Freydis,
Het coronatoegangsbewijs is inderdaad niet meer nodig. 
Tot ziens op 6 maart,
Natascha