Datum
-

De rit zit vol, inschrijven is dus niet meer mogelijk. Iedereen die meedoet vast veel plezier gewenst. 

Geen zin om met Pasen binnen te zitten of naar de auto- of meubelboulevard te gaan? Doe dan mee met onze Paasrit!

Dit jaar gaan we de bergen in! Want daar komen onze Mini's qua rijden toch het beste tot hun recht.. Dan ligt Zuid-Duitsland of Oostenrijk natuurlijk voor de hand maar dat leek praktisch wat onhandig en dus zoeken we de "bergen" in het prachtige Salland op.

Vanuit het gezellige Hoonhorst (waar we starten in het dik 150 jaar oude en inmiddels door een dorpscoöperatie gerund café) rijden we via tal van "bergpassen" in de richting van Deventer. Laat je verrassen en schijf je nu in!

De startlocatie, Café-Restaurant-Zaal Kappers, Kerkstraat 7, 7722 LR Hoonhorst (Dalfsen), is open vanaf 11:00 uur. We verwelkomen je graag met een kop koffie (of andere warme drank) en wat lekkers, uiteraard bij het inschrijfgeld inbegrepen. Vanaf een uur of twaalf kun je starten en, minimaal, zo'n twee uur later op de finishlocatie zult aan komen. Maar doe vooral rustig aan, er valt onderweg genoeg te zien en te beleven! Ook aan mooie plekken voor een lunch onderweg ontbreekt het niet, dus doe het vooral op je eigen tempo.

Zien we jou op 2e Paasdag bij deze relaxte toertocht?

 

Diverse Mini's tijdens een toertocht

Reacties

RE: Paasrit (OV) (VOL)

Inschrijven kan tot zondag 17 april 20:00 uur met het formulier hierboven. Daarna kan er niemand meer bij.

Degenen die zich tot nu (15/4, 18:00 uur) hebben aangemeld ontvangen nu een mail met de bevestiging. Geen mail? Check je spam. De laatste bevestigingen worden zondagavond verstuurd.